Блог

Досконале й квітуче здоров'я є нормальним природним станом життя... Бог ніколи не створював хвороб і страждань: це винятково творіння людей. Хвороби виникають від того, що люди порушують закони, за якими вони повинні жити. Прийде час, коли головною метою лікаря буде зберігати здоров'я людей, а не намагатися лікувати їх, коли вони захворіли. І ще згодом прийде час, коли кожен буде своїм особистим лікарем.  (Р. Грінс)  

17 жовтня 2017 року пройшли шкільні змагання з настільного тенісу. В змаганнях серед хлопців перемогу здобули учні 9 класу Безух Владислав та Драченко Микола, а серед дівчат - Дармограй Мар'яна та Гуцал Тетяна.

24 жовтня 2017 року відбулися шкільні змагання з шашок та шахів. Участь у змаганнях взяло 18 учнів. Переможцями серед хлопців з шашок став Бомко Олександр, серед дівчат - Дубовик Софія, а з шахів - Галаган Михайло та Гуцал Тетяна.

З 11 по 15 вересня в Чорнокам'янській ЗОШ проходив Олімпійський тиждень. Відбулись такі заходи:

16 вересня 2017 року в м. Черкаси на Центральному стадіоні відбувся чемпіонат Черкаської області з легкої атлетики серед юнаків та дівчат 2002-2003 років народження. Участь в змаганнях прийняли і юні вихованці з відділення легкої атлетики Маньківської РДЮСШ, що функціонує на базі Чорнокам'янської ЗОШ І-ІІІ ст.

8 травня 2017 року учні нашої школи взяли участь у І етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Мета заходу - підвищення морально-духовного та національно-патріотичного виховання учнівської молоді на ідеях козацького лицарства та традицій.

12 лютого 2017 року на базі Чорнокам'янської ЗОШ відбулись кущові змагання «Найпортивніше село». У змаганнях брали участь команди сіл Іваньки, Дзензелівки, Крачківки, Паланочки, Попівки і Кривця та Чорної Кам'янки. В програму змагань входили такі види спорту, як теніс, шашки, шахмати, підтягування, стрільба, дартс, кегельбан, стрибки на скакалці,...

7 лютого відбулись змагання з волейболу серед дівчат, на яких наша команда посіла IV місце.

© 2017 Дубовик Олександр. Всі права захищені.
Створено за допомогою Webnode
Створіть власний вебсайт безкоштовно! Цей сайт створено з допомогою Webnode. Створіть свій власний сайт безкоштовно вже сьогодні! Розпочати